Webbdesign

Hemsidan är företagets viktigaste kommunikationskanal. En plattform där ni presenterar er själva och där kunderna hittar informationen. 

Maartens levererar komplett hållbart hemsidepaket!

Är det dags för en snygg och säljande hemsida? Som du enkelt kan administrera själv och som visar hela din verksamhet? Självklart är jag med dig från idé och skiss till design och publicering och även när projektet är klart. Jag vet hur värdefull din tid är och vilken framgång du kan nå med rätt strategi och verktyg. 

​​​​​​​Tryggt bekymmersfritt hemsideägande


Många tycker webb är svårt och då hamnar det gärna sist på "to do" listan. Vi ser alltid utifrån ditt perspektiv och förutsättningar. Något jag värderar högt är att din hemsida ska vara en hållbar lösning och inte vara en investering du måste göra om för att du inte klarar av att hantera den. Med verktyget epage kommer du kunna sköta din hemsida alldeles på egen hand. Vill man inte det finns jag alltid ett samtal bort. 

Ta del av framtidens webb utan dolda kostnader

Maartens är stolt återförsäljare av världens enklaste cms - verktyg, epage.

Pinevision,  företaget som utvecklar produkten epage hade ett mål!
De vill utveckla det enklaste CMS verktyget som finns.  De skulle erbjuda kunderna en helhetslösning där allt dom behöver ska ingå utan att årskostnaden skulle påverkas. idag är det verklighet. Verktyget är otroligt användarvänligt och hittills har jag inte stött på ett " det går inte att göra". 
​​​​​​​
Du får en helhetslösning där sökopimering , mobilanpassaning och responsivitet ingår. Du sparar tid då verktyget är så enkelt att vem som helst utan förkunskaper klarar av det. Med epage är det bara fantasin som sätter gränserna.
Kan man tänka det så kan man skapa det. 

Med responsiv design ökar ​​​​​​​du synligheten på webben.

Din hemsida ser professionell ut i alla lägen.