Marknadsföring

En klok kund sa en gång att marknadsföring är som en gammal vattenpump. Har man en gång slutat pumpa kan det bli lite jobbigt innan man får ett flöde igen. Det är viktigt att hålla marknadsföringen igång. Syns man inte, finns man inte.​​​​​​​​​​​​​​

Vi tar tillsammans fram en strategi för din marknadsföring  

Jag erbjuder inte bara hemsidor. Maartens är även din externa marknadsavdelning som hjälper dig att synas, träffsäkert på ett sätt som genererar fler besök till Din webbplattform med målet att öka Din försäljning och nå dina mål. 

Har du en plan?

Har ni helt kommit av er när det gäller marknadsföringen och behöver en nystart?​​​​​​​​​​​​​​

Det är lätt att man tänker splittrat när man ska marknadsföra sitt företag.  Det kan hända att man marknadsför något utan att veta vad man vill uppnå och vilka man vill nå. Med en marknadsföringplan får du koll på helheten och vi ser till att det du gör hänger ihop. Du börjar i rätt ände och vi kopplar samman de olika aspekterna av marknadsföringen.

Vi ser över : syfte, målgrupper, budskap, kanaler, vilken tidplan ni har budget och utvärdering.

Extern marknadsavdelning

Med en plan spar du både tid och pengar!

Det finns en oändlighet av saker man kan göra för att komma framåt i sitt företag. Om man inte har en  marknadsavdelning inhouse kan det bli tufft att hinna med det man borde göra. Med Maartens timblock bestämmer du själv hur mycket krut du vill lägga på marknadsföringen. Du köper lätt till timmar om du inte tycker det räcker.  

Hjälper dig att lyckas på nätet

Sociala medier är ett bra sätt att synas på!

För att lyckas på sociala medier behöver du en plan som hjälper dig att skapa bra innehåll som berör. Kampanjer kombinerat med marknadsförda inlägg sprider varumärket och ökar försäljningen på ett kostnadseffektivt sätt.  Har ni länge haft fullt upp och marknadsföringen hamnat på efterkälke? Det kan kännas trögstartat och det kan vara svårt att veta hur man ska uttrycka sig eller hur det grafiska utseendet ska se ut.
Vilken är din målgrupp?
Vart mår din verksamhet bäst av att synas?
Hur når du ut till fler följare?
Vi hjälper dig att få till en långsiktig plan och annonsprofil paketerat med kontinuitet, tålamod och strategi.  

Behöver du hjälp med dina sociala medier?

Vill du ha hjälp med helheten? Eller bara en del? Vi anpassar efter ditt behov. 

Jag har satt ihop olika paket som hjälper dig optimera dina digitala kanaler.  Du kan välja mellan att lämna över allt i mina händer eller sköta vissa delar själv. Vill du sköta en del själv får du tillgång till färdiga mallar som du endast ändrar bild och text för att anpassa till varje inlägg.